• 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

....lagi rahsia buat duit USD dalam saham patuh shariah bakal didedahkan!!​

PROGRAM KEAHLIAN BUKUTRADER.COM

SAHAM GLOBAL

SHARIAH MASTERY

100 VIDEO PANDUAN BELAJAR SAMPAI PRO

[PERHATIAN] kepada yang ZERO dan NAK BELAJAR TEKNIK MUDAH saham global

Bagaimana anda boleh mula menjana income USD secara konsisten dengan

TEKNIK RAHSIA

‘A.D.A.M TRADING METHOD’

Dan mula beli saham global SERENDAH 5 USD SAHAJA SERENDAH 5 USD SAHAJA SERENDAH 5 USD SAHAJA

(Di lebih 200+ kaunter berpotensi yang ramai trader global tak tahu)

Pembelian keahlian Buku Trader akan dibuka pada 25 Oktober 2021 dari pukul 8:00 malam hingga 11:45 malam.

Hint! Baca Sampai Habis Untuk Dapatkan Semua Bonus Bernilai RM15,997!

JOIN WAITING LIST

BUKU TRADER

Jika Anda Ada Masalah Berikut

Pergi kelas macam-macam, tapi ASYIK RUGI?

A.D.A.M Method ialah teknik yang MUDAH untuk anda pelajari kerana ia tersangat PRAKTIKAL. Sesuai untuk setiap level traders sama ada full-time atau part-time!

KEKANGAN WAKTU nak trade?

Saya bekalkan anda dengan semua video training supaya anda boleh belajar secara FLEKSIBEL pada bila-bila masa anda free!

KURANG ILMU nak trade saham global?

Buat terus secara PRAKTIKAL selepas setiap silibus pembelajaran adalah cara belajar yang lebih cepat dan berkesan!

TIADA PANDUAN berterusan?

Pada setiap video panduan, saya telah sediakan DEMO untuk anda terus buat dan saya adakan SESI LIVE secara berkala untuk bantu anda!

Takut saham TAK PATUH SHARIAH?

Jangan risau, semua kaunter yang saya sarankan adalah PATUH SHARIAH dan saya akan tunjukkan cara bagaimana untuk memilih kaunter patuh shariah.

ASSAMUALAIKUM, SAYA ADAM NORDIN

Hai, salam perkenalan!

Saya adalah pengasas BukuTrader.com. Merupakan trader saham global sepenuh masa dan memiliki Ijazah Perakaunan serta diiktiraf sebagai Shariah Registered Financial Planner pada 2017.

Aktif mengajar lebih 2000 orang pelajar trading saham sebelum ini. Kemudian fokus membina portfolio USD secara sendiri.

Banyak kerugian saya sendiri tempuhi. Banyak kesilapan juga saya telah lalui. Namun, banyak juga kejayaan telah saya kecapi. Alhamdulillah.

Kini, saya perhatikan masih ramai trader di luar sana mengadu dan mengeluh ketika mengalami kerugian, tak tahu di mana silapnya dan akhirnya give up.

Oleh itu, saya terpanggil untuk membantu kerana saya ada sedikit pengetahuan yang mungkin tidak pernah dikongsikan orang lain kepada mereka. Saya nak kongsi apa yang saya tahu, rahsia saya, teknik dan strategi saya gunakan kepada seberapa ramai yang boleh dan tidak membebankan mereka dengan yuran yang berat.

Berpengalaman mengajar lebih 2,000+ 2,000+ 2,000+ PESERTA SELURUH NEGARA

Kemudahan Di Buku Trader

Kami faham cabaran anda dalam belajar saham, maka BukuTrader.com dibangunkan agar anda mampu belajar dan terus buat

MUDAH

Belajar dengan mudah mengenalpasti kaunter yang berpotensi

MODAL

Tak perlu risau tiada modal besar untuk bermula

ZERO 2 HERO

Tak perlu risau kalau belum ada pengalaman trade saham global

FLEKSIBEL

Tak perlu risau berkenaan masa sebab anda boleh ulang video training ini bila-bila masa

ONLINE

Tak perlu kerah tenaga untuk datang kelas kerana video training dibekalkan secara online

Antara Topik Utama Buku Trader

Anda akan master 5 perkara setelah selesai semua 100 video

Psychology Dalam Trading

Analisa market bukan semata-mata technical analysis tapi psychology manusia yang wujud di dalam chart

Right Timing

Tahu bila patut dan tak patut beli sesuatu saham

Pengurusan Risiko & Emosi

Memastikan psychology semasa trading terkawal dan elak pre-mature exit dari sesuatu saham

Rahsia Trading Plan A.D.A.M

Bagaimana membuat plan untuk memastikan boleh grow secara konsisten dalam trading

Consistent Capital Growth

Mewujudkan mindset konsisten dan continuous growth sebagai seorang trader

Saya tak nak janjikan bulan dan bintang dari sudut result dan tak ada sebarang jaminan dari sudut hasil. Tapi apa yang saya berani jamin dan saya berani cakap, saya yakin 100% ilmu dan strategi yang saya curahkan dalam setiap video panduan, proven, dan practical yang saya sendiri pakai.

Sepanjang anda menjadi ahli, ini apa yang anda akan belajar:

20 Bab 100% Practical 100% Proven

Diamalkan oleh pro traders di dalam dan luar negara!

SENARAI BONUS

BAKAL ANDA TERIMA!

Khas kepada semua bakal pembeli BukuTrader.com di hari perasmian pada 25 Oktober ini

15 PEMBELI TERPANTAS

Koleksi Video Eksklusif Smart Trade Gaya Adam Nordin
Set koleksi video Adam trade secara live dan apply teknik rahsia beliau menjana profit dalam saham global

50 PEMBELI TERPANTAS

Private Exclusive Group Coaching (Zoom)
Sesi pembelajaran secara live bersama Adam dan anda boleh tanyakan apa jua soalan atau kemusykilan ketika anda belajar atau ketika trade saham global

KHAS SEMUA PEMBELI

Group Support
Sesama Ahli Buku Trader

Live Trade Session (Zoom)

Senarai 200 Saham Global Patuh Shariah Serendah USD 5/Unit

Konsep Keahlian Buku Trader?

Di Buku Trader semua pembelajaran adalah menggunakan video panduan yang boleh diakses selama 1 bulan, 3 bulan, atau 6 bulan
Sesi pembelajaran fleksibel dan boleh ulang tengok jika kurang faham
Durasi video yang pendek untuk rujukan segera
Terma dan teknik pengajaran yang ringkas anda faham
Tiada paksaan untuk sambung keahlian jika sudah mahir

Yuran Akses Buku Trader

SILVER

1 Bulan
RM 149 RM479
  • Bonus 15 Terpantas: Koleksi Video Eksklusif 'Smart Trade Gaya Adam Nordin'
  • Bonus 50 Terpantas: Private Exclusive Group Coaching (Zoom)
  • Bonus 1: Group Support Sesama Ahli Buku Trader
  • Bonus 2: Live Trade Session (Zoom)
  • Bonus 3: Senarai 200 Saham Global Patuh Shariah Serendah USD 5/Unit
  • 10x Pemenang Cabutan Bertuah Hadiah Bernilai 10,000 Keseluruhan

GOLD

3 Bulan
RM 379 RM879
  • Bonus 15 Terpantas: Koleksi Video Eksklusif 'Smart Trade Gaya Adam Nordin'
  • Bonus 50 Terpantas: Private Exclusive Group Coaching (Zoom)
  • Bonus 1: Group Support Sesama Ahli Buku Trader
  • Bonus 2: Live Trade Session (Zoom)
  • Bonus 3: Senarai 200 Saham Global Patuh Shariah Serendah USD 5/Unit
  • 5x Pemenang Cabutan Bertuah Hadiah Bernilai 10,000 Keseluruhan

PLATINUM

6 Bulan
RM 679 RM1199
  • Bonus 15 Terpantas: Koleksi Video Eksklusif 'Smart Trade Gaya Adam Nordin'
  • Bonus 50 Terpantas: Private Exclusive Group Coaching (Zoom)
  • Bonus 1: Group Support Sesama Ahli Buku Trader
  • Bonus 2: Live Trade Session (Zoom)
  • Bonus 3: Senarai 200 Saham Global Patuh Shariah Serendah USD 5/Unit
  • 3x Pemenang Cabutan Bertuah Hadiah Bernilai 10,000 Keseluruhan

TAWARAN INI HANYA DIBUKA DALAM WAKTU TERHAD

Klik DAFTAR SEKARANG untuk berada dalam senarai menunggu
(sebelum pelancaran pada 25 Oktober 2021)

Hadiah Cabutan Bertuah Utama

Berita baik! Semua pembeli pada hari perasmian bakal berpeluang untuk memenangi hadiah cabutan bertuah

1x TTRacing Gaming Chair

2x 24″ PRISM+ Curved Gaming Monitor

1x High Performance Keyboard  & Mouse

1x Razer Headphone

Set Eklusif Buku Trader

Set Ekslusif Buku Trader

Soalan Yang Selalu Kami Terima:

Salah tu. Tak perlu guna modal besar pun untuk mula. Boleh beli saham serendah 1 unit sahaja. Anda ada modal bawah RM 1,000 pun dah boleh mula. Ada strategi rahsia yang akan saya kongsikan.

Yang ni paling ramai salah anggap. Sebenarnya Bursa Malaysia lagi susah. Sebab apa? Sebab Bursa Malaysia ni banyak terpengaruh dengan sentimen politik. Pernah tak anda buat analisis semua dah cantik, confident je saham tu nak naik tapi bila kerajaan umum darurat atau PKP je market terus berdarah. Berbeza dengan saham global, masa election Trump gaduh dengan Biden pun kebanyakan harga saham global naik dengan steady.

Kalau anda newbie lagi bagus labur kat saham global. Sebab pasarannya lebih stabil. Umpama macam ni lah, anda baru belajar berenang, mesti lah cari tempat yang tak ada arus kuat. Kalau anda terus pergi berenang di laut (Bursa Malaysia) alamatnya tak lama lah. Potensi company-company kat sana pun lebih besar dari lokal. Senang nak buat untung.

Sama juga macam di Bursa Malaysia. Ade yang tak patuh dan ada yang patuh shariah. Kita perlu filter dulu saham mana yang patuh shariah. Ini pun saya ada ajar, tak sampai seminit pun nak check. Boleh pakai yang free. Ada lebih dari 3000+ Kaunter Patuh Shariah.

Saham global ni sesuai untuk pelaburan jangka masa pendek, sederhana, panjang. Strategi ni pun saya kongsikan pada anda supaya anda boleh maksimumkan keuntungan saham.

Percaya tak kalau saya cakap brokerage fees saham global ni lagi murah dari Bursa Malaysia. Saya akan kongsikan dengan anda broker yang offer fees sangat rendah, $0.01 je macam takde fees dan yang paling penting broker yang regulated under FINRA (US). Boleh jual beli sampai lebam.